Projekt Rast(išče) sreče

Projekt Rast(išče) sreče

Otroci in mladostniki vse starosti so tako v šoli, kot tudi izven njenih zidov izpostavljeni raznovrstnim izzivom, od uspešnega opravljanja šolskih obveznosti, do vzpostavljanja in ohranjanja dobrih odnosov s svojo družino, prijatelji in šolskim osebjem. S projektom Rasti(išče) sreče, želimo otroke in mladostnike opremiti z orodji, da bodo te izzive uspešno premagovali. Predvsem želimo dodatno opolnomočiti otroke in mladostnike, ki se zaradi različnih vzrokov (slabša učna uspešnost, nižja samobodoba, otežena regulacija čustev …) težje spopadajo z vsakdanjimi situacijami.

Intervencije

Vse, ki vas zanima delo z otroki in mladostniki ter si želite pridobiti veščine takšnega dela, vabimo, da se pridružito naši prostovoljski mreži in tako pripomorete k izboljšanju pogojev za celosten razvoj otrok in mladostnikov v občini Sevnica.

Podpirajo nas

 
 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več