Približajmo znanost mladim

Približajmo znanost mladim

Raziskovalni projekt »Približajmo znanost mladim« je inovativen in znanstveno usmerjen program za mlade, ki omogoča izkušnjo raziskovalnega procesa na področju medosebnih odnosov. Teme raziskav so izbrane skupaj z mentorjem glede na zanimanje mladih.

Namen projekta je priprava kakovostnih znanstvenih člankov, ki jih objavimo v znanstvenih in strokovnih publikacijah. Članke predstavimo tudi strokovni javnosti na strokovnih simpozijih oz. kongresih.

Cilji projekta so:

  • pridobitev izkušnje pisanja znanstvenih člankov,
  • priučiti se novih metodologij znanstvenega dela,
  • iskanje kvalitetnih znanstvenih virov
  • priprava metod raziskav
  • oblikovanje in ustrezna interpretacija rezultatov

V skupino so vključeni mladi, študentje humanistike in družboslovja ter gimnazijci, ki jih zanima znanstveno področje. Mentor skupine je Damijan Ganc, direktor Družinskega inštituta Zaupanje« in samostojni raziskovalec.

Zainteresirani, ki jih to delo veseli vabimo, da se nam pridružijo. Kontakt: info@zaupanje.net ter tel.: 041/77-22-45

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več