Močni povezani in učinkoviti – za večjo vključenost vseh

Močni povezani in učinkoviti - za večjo vključenost vseh

Projekt se je oblikoval v sodelovanju nevladnih organizacij v Posavski regiji, ki temelji na večji vključenosti ranljivih skupin. Gre za konzorcij, ki ga oblikujejo Družinski inštitut Zaupanje, LIJAmedia – Zavod za medijsko produkcijo in izobraževanje, Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli, Društvo gluhih in naglušnih Posavja, Zavod Dobra družba, regionalno stičišče NVO Posavja in Zavod EMMA – center za pomoč žrtvam nasilja.

Namen konzorcija je razvijanje novih programov in aktivnosti, širiti prepoznavnost svojih storitev, krepiti kadrovske sposobnosti in nadgrajevati delovanje v organizacijah na področju Posavja. S tem pa bodo omogočene kvalitetne vsebine za tiste ranljive skupine, ki zaradi šibkosti nimajo dostopa do teh storitev.

Cilji konzorcija so reševanje izzivov, ki jih v regiji prepoznavamo (socialna izključenost ranljivih ciljnih skupin):

  • Razviti višjo mobilnost storitev
  • Razviti nove metode dela, ki pritegnejo nove uporabnike
  • V sodelovanju organizacij razviti nove storitve za uporabnike
  • Opraviti niz osveščevalnih dogodkov in s tem znižati stigmatizacijo ranljivih skupin
  • Nove, na sodelovanje usmerjene storitve , novi projektni predlogi, nove metode dela na podlagi komplementarnosti strokovnih znanj , izvedba skupnih dogodkov, okrepljeno delovanje konzorcija z javnimi inštitucijami, kontinuirana identifikacija potreb ranljivih skupin, …
 

Projekt je financiran s strani Ministrstva za javno upravo v okviru razpisa za razvoj in profesionalizacijo nevladnih organizacij.

mocno-povezani-1 mocno-povezani-2 mocno-povezani-3 mocno-povezani-4 mocno-povezani-5 mocno-povezani-6 mocno-povezani-7

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več